Det börjar att bli dags att rapportera in småviltsavskjutning i viltdata. För att underlätta för din jaktledare/viltdatarapportör så kontakta honom snarast om detta. Ni ska ha ett stort tack alla ni som har bidragit till denna rapportering, då vi har fått ett bidrag från länsföreningen. Som vi har kunnat använda till bland annat vår ungdomsverksamhet. Så fortsätt med denna fantastiska rapportering.

På tur är även viltspårsträningarna. Då det är en sådan mild vår så kommer de troligtvis att börja redan första söndagen i april, det vill säga den 6/4. Kontakta Magnus och Kalle för mer information, som ni kan hitta under Kontakt fliken.

Tullgarn närmar sig med stormsteg och anmälningarna har börjat strömma in. Så om du är intresserad av att följa med vår buss så anmäl dig så tidigt som möjligt då det är först till kvarn som gäller. Mer information om Tullgarn angående tider och kostnader kan ni läsa under Aktivitets fliken.

Sist men inte minst vill jag passa på att berömma Olle som skickat in fina vårbilder! Tack för dem! Sångsvan. Av Olle