Torsdag morgon klockan 07,00 startade vi en bussresa till jaktmässan på
Tullgarns slott, vi var 46 stycken som hade bokat Högbergs buss, de flesta steg på i Ramsta: Därefter gick färden till Musikenshus i Uppsala där nästa stopp var, det visade sig att två stycken var ej på plats men efter att ha ringt och väckt personerna så åkte bussen hem till dem i Valsätra för upphämtning. Sedan bar det av mot nästa stopp vid Upplands Väsby där yngste deltagaren Johan steg på med sin far.

Så alla var med på bussen och med ett sådant glatt gäng och fint väder så kunde inget gå fel med denna dag. Tullgarn utlovade som tidigare år ett mycket bra evenemang, med många intressanta utställare. Då vinden var något kraftig ibland visade det sig att skyttet inte var så lätt. Den italienska trickskytten som var inhyrd fick tyvärr avbryta sin show på grund av blåsten.

Många korvar och drycker förtärdes under den ändå varma dagen, och i slutet av dagen kom många med fyndkassar till bussen. Hemresan gick hem några minuter efter halv fyra. Gänget som redan på ditresan hade ett glatt humör hade fått ett ännu bättre till hemresan.

Bortsett från att toalettsitsen gick sönder under hemresan (någon som känns vid detta?), så blev det en trevlig och mycket uppskattad resa till Tullgarn. Ni kan se några bilder från dagen nedan samt under fliken bilder.

Vi tackar alla passagerare och chauffören Roffe för en mycket lyckad resa!