25 tappra skyttar från Norra och Södra Hagunda samlades i lördags den 14/6 för att på bästa sätt bemästra både vind och nerver. Tävlingen avgjordes på 10 st duvor på skeeten, sex skott på både älg och rådjurstavlor, totalt kunde man få 90 poäng. Kretstävlingen mot Norra Hagunda vanns av Södra med 221 mot 164. I Södras lag ingick Magnus Wolrath (78p), Ulf Lindkvist (73p) samt Kalle Gauffin (70p). Norras lag bestod av Ronny Sandberg (66p), Donald Eriksson (52p) och Sven Fredlund (46p).

I vårt eget KM vann Magnus Wolrath överlägset med fem poäng över Uffe. 78 poäng är ett resultat som vi inte nått upp till så ofta genom tiderna, och det var även nytt personligt rekord för Magnus – stort Grattis!


Lena och Eva Schelin hade till i år skänkt ett Vandringspris i Börje Schelins minne. Priset kommer att vara ständigt vandrande. Tack så mycket för det fina priset! Skjutningen består av 25 skott på skeeten, där vi bara skjuter dubbléskott på alla stationer förutom station 8 samt den 25e duvan. Första inteckningen i priset blev 19-åriga Viktor Bohlin som under sommaren tränat lite extra när vi haft våra ungdomsträningar. Viktor sköt tillsammans med Affe Lindkvist och Magnus Wolrath 17 träff var, vilket var ett mycket bra resultat i den hårda vinden. Efter en tuff särskjutning stod Viktor som segrare – stor Grattis!

Resultaten kommer att komma upp under fliken Skjutbanan > Resulat > 2014