Den 8/8 hade styrelsen styrelsemöte i Edeby hos Ingemar Eriksson. Första timmen diskuterades det om årets älg- och kronhjortsjakt, samt förslag till föredragshållare till Hagby-mötet den 8/10. Det blev beslutat att Stefan Holm kommer att föreläsa om spillningsinventering och om arbetet inom Viltdelegationen. Har ni några funderingar som ni skulle vilja ha svar på så kom på mötet som börjar kl. 19:00.

Efter styrelsemötet bjöds förtroendevalda samt några andra personer som bidragit mycket till kretsen på smörgåstårta. Det blev även tillfälle att testa Ingemars skjutsimulator som blev mycket uppskattad! Nedan kan ni se bilder från kvällen.

Nu har även årets jaktsäsong startat och i skrivande stund har det inte fällts någon hind eller kalv av årets tilldelning som är 2st. respektive 2 st. Komihåg att lyssna av telefonsvararen innan ni går ut och jagar så att det fortfarande finns kvar på tilldelningen.